El compositor granollerí Joan Vidal presenta el seu primer disc a l’Auditori de Barcelona

‘Deptford Suite’, editat per Quadrant Records, s’ha pogut escoltar als festivals de jazz de Granollers

Cultura

Granollers

Joan Vidal, bateria i compositor de Granollers, presenta el seu debut discogràfic, Deptford Suite, a l'Auditori de Barcelona. El concert serà el dijous 17 a les 21.30 hores. L'obra està interpretada pel Joan Vidal Sextet i ja s'ha pogut escoltar als festivals de jazz granollerins i de Barcelona, així com en clubs d'aquest gènere musical d'arreu de Catalunya.

El bateria i compositor granollerí Joan Vidal presenta el seu primer treball discogràfic, Deptford Suite, a la Sala 3 de l’Auditori de Barcelona, dins del cicle de jazz Contrabaix, el proper dijous 17 de maig a les 21.30 hores.
 
El disc, editat per Quadrant Records i dissenyat per Amador Garrell, conté aquesta suite musical que Vidal composà inspirant-se amb la Deptford Trilogy de l’escriptor canadenc Robertson Davies.
 
L’obra, que s’ha pogut escoltar als festivals de jazz de Granollers i Barcelona així com també en clubs de jazz d’arreu de Catalunya, està interpretada pel Joan Vidal Sextet, format per Gabriel Amargant al saxo tenor i clarinet, Martí Serra al saxo tenor i soprano, Marco Mezquida al piano, Adrià Plana a la guitarra, Miguel Serna al contrabaix i Joan Vidal a la bateria.

Edicions locals