El Fraikin BM Granollers es bat amb l'Ademar León

El partit es jugarà avui a les 20.30 hores

Esports

Granollers

El Fraikin BM. Granollers torna avui a la competició en el primer dels partits avançats de la 28a jornada de la lliga Asobal. Els granollerins rebran el Reale Ademar León, que està realitzant una magnífica temporada i es situa en el  tercer lloc de la taula classificatòria, informa el club.

Després de la desfeta en el derbi davant el FC Barcelona, el Fraikin BM Granollers vol recuperar sensacions i utilitzar el factor pista per sumar els dos  punts de la jornada. “Amb l’Ademar s’ha de fer un bon inici de partit i això seria una bona senyal per obtenir un bon resultat al final” deia Cadenas respecte el partit, segons explica el BM Granollers.
 
L’estadística no li és gens favorable al Granollers. Dels 17 partits entre Granollers i Ademar de León al Palau, només 3 victòries per l’equip vallesà, un empat i 13 victòries pels castellans.
 
El tècnic del Granollers es coneix bé l’equip contra el que juga avui, “haurem de fer una bona defensa i sobretot també un bon atac. La clau serà fer gols amb certa regularitat", ha dit.
 
Aquest serà un partit molt especial per Àlvaro Ferrer i Antonio Garcia, que tornen a jugar a Granollers davant l’equip que els ha vist créixer i formar-se com a professionals de l’handbol.

Edicions locals