El Fraikin BM Granollers s’enfronta demà contra el BM Torrevieja

Es tracta del penúltim partit d’aquesta temporada, que els de Granollers juguen sense el lesionat Ivan Raigal

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers marxarà demà cap a terres valencianes per disputar el penúltim partit de la temporada davant el BM Torrevieja. Els de Granollers són desens amb 23 punts i el BM Torrevieja ocupa el 7è lloc de la classificació amb 26 punts.

El Granollers encara el partit de demà amb la intenció de sumar els últims punts de l’any i lluitar per restar a la part mitja alta de la taula, tal i com s’indica des del club. El Torrevieja, amb 26 punts es situa en el 7è lloc de la classificació mentre que el Granollers és desè amb 23 punts.
 
La igualtat va ser la tònica de la primera part en el partit d’anada a Granollers. A la segona part el Fraikin va dominar i acabar imposant-se per un contundent 28-20.
 
Pel partit d’aquest divendres, Manolo Cadenas compta amb tota la plantilla amb l’excepció d’Ivan Raigal, que és baixa per lesió.
 
L’equip marxarà de Granollers el mateix divendres al matí i serà a Torrevieja al migdia. El partit és a les 20:45 hores al pavelló Cecilio Gallego. Es pot seguir via Twitter i Facebook i a través de la retransmissió de Ràdio Granollers Esports.

Edicions locals