El Govern reestructura l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

La nova organització respon a la necessitat de reflectir els dos grans àmbits de formació del centre: la policial i la de bombers i protecció civil

Societat

Mollet del Vallès

El Govern de la Generalitat ha aprovat un decret que defineix la nova estructura de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya ubicat a Mollet. L’adaptació respon a la necessitat de reflectir els dos grans àmbits de formació especialitzada i diferenciada que ofereix el centre: la formació de policies i la de bombers.

Amb la reestructuració, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya s’organitzarà en dos òrgans diferenciats: Escola de Policia de Catalunya, que s'estructura en l’Àrea d’Instructors de Policia, l’Àrea de Continguts de Formació Policial i el Servei de Formació Policial; i l'Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, que s’estructura en l’Àrea d’Instructors i de Continguts en Riscos, Emergències i Protecció Civil, el Servei de Formació en Riscos i Emergències i la Secció de Formació en Protecció Civil.

Així, segons el Govern, per primera vegada s’ofereix un tractament específic i diferenciat a la formació que ha de rebre el personal dels col·lectius professionals de protecció civil.

Edicions locals