El Fraikin Granollers està en preconcurs de creditors

El vuitè classificat de la Lliga Asobal presentava dissabte la sol·licitud al jutjat mercantil de Barcelona

Economia

Granollers

El Fraikin Granollers ha presentat aquest dissabte una sol·licitud per a un preconcurs de creditors al jutjat mercantil de Barcelona que li concedeixi viabilitat econòmica a partir de la pròxima temporada, segons ha informat l’agència Efe.

El Fraikin Granollers no pot fer front als resultats negatius acumulats i per això ha presentat la sol·licitud de preconcurs de creditors, que ha de permetre fer front a la mala situació econòmica que travessa.
 
La junta directiva, presidida per Josep Pujadas, va prendre la decisió dilluns passat en una reunió, després de les conclusions a les quals es va arribar arrel d'una auditoria externa, on es recullen uns resultats negatius que, per llei, obliguen el club al procés de preconcurs de creditors. El club admet "gravetat en la situació econòmica", segons recull Efe.
 
La figura del concurs de creditors, nova denominació del que s'ha conegut fins fa uns anys com a suspensió de pagaments o fallida, permet a les entitats organitzar el deute acumulat per garantir la viabilitat econòmica de la institució.
 
Amb la sol·licitud del preconcurs de creditors s'obre un procés de quatre mesos en els quals el BM Granollers haurà de negociar amb els seus creditors els pagaments pendents que li evitin el concurs de creditors.
 

Edicions locals