ERC-Cardedeu rebutja la multa imposada per muntar una parada el dia de Sant Jordi

L'Ajuntament ha enviat l’expedient sancionador al militant Miquel Pujadasa títol personal

Política

Cardedeu

ERC-Cardedeu dóna suport a Miquel Pujadas, exregidor del municipi i militant del partit, en les seves al·legacions en contra de l’expedient sancionador que ha rebut de l’Ajuntament de Cardedeu. La sanció es va interposat per muntar la paradeta de la secció local d’ERC a Cardedeu la passada diada de Sant Jordi sense els permisos corresponents.

ERC assegura que va presentar la sol·licitud per instal·lar la parada el dia 13 d’abril. L’Ajuntament, però, va desestimar la petició, mitjançant Decret d'Alcaldia, argumentant que no havia estat presentada dins el termini fixat l'11 d'abril segons el ban municipal amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Davant d’aquesta situació, ERC va decidir instal·lar com cada any una tauleta per repartir material gratuït durant tota la tarda del dia de Sant Jordi. Des del partit addueixen que sempre havien participat en les anteriors edicions de la diada i que la seva presència no suposava cap competència comercial per a les parades de llibres i flors. A més, al·leguen que l’Ajuntament ja havia estat informat al respecte malgrat el rebuig de la sol·licitud.

El passat 4 de juny Miquel Pujadas va rebre a títol personal la notificació de la incoació d’un expedient sancionador com a presumpte responsable d'una infracció administrativa, tipificada com a greu, per l'ocupació de la via pública el Dia de Sant Jordi sense la corresponent autorització municipal. Sancions similars han rebut també dues entitats socioculturals de la Vila.

Edicions locals