ERC serà al nou govern de Vallromanes

Així ho ha afirmat el seu portaveu, aclarint que aquest vespre s’acabaran de perfilar els altres socis

Política

Vallromanes

El portaveu de Més per Vallromanes-ERC, David Ricart, ha assegurat a l’AraVallès que el seu partit formarà part del nou govern municipal de Vallromanes. Els altres socis, però, s’acabaran de decidir aquest vespre en una reunió, ja que “CiU més ERC només és una possibilitat, però n’hi ha d’altres”, ha dit Ricart.

La crisi oberta a l’Ajuntament de Vallromanes arran del cas del detectiu que l’alcaldessa Lourdes Prims (IVALL) va contractar per investigar la primera tinent d’alcalde, Mari Luz Muñoz (CiU), dibuixa un nou escenari on els tres regidors de CiU han estat cessats, i ara l’alcaldessa governa en minoria. IVALL té 3 regidors i CiU en té 3 més. A l'oposició queden Més per Vallromanes (ERC) amb 3 regidors i ICV amb 2 regidors.
 
La intenció dels regidors cessats i els d’oposició de formar un nou govern pren solidesa, però aquest vespre s’acabarà de decidir com serà el nou pacte. Així ho ha manifestat a l’AraVallès David Ricart, d’ERC, que ha assegurat que “en tots els nous escenaris possibles, ERC formarà part del govern”. 

Edicions locals