Concentració a Santa Eulàlia per evitar els acomiadaments a la Font del Rieral

El ple municipal vol aprovar dijous fer fora a les 8 persones que treballen a l’Escola Bressol

Societat

Santa Eulàlia de Ronçana

Els afectats per la decisió del consistori de reagrupar tots els nens i nenes a la llar d’infants l’Alzina i tancar, així, La Font del Rieral, a Santa Eulàlia, es concentraran demà a l’Ajuntament a les 19 hores. La manifestación coincideix amb el dia en què està previst que el ple municipal aprovi l’acomiadament de les 8 persones que hi treballen.

Segons els afectats, fer fora a les persones que treballen a la llar d’infants és el primer pas per tancar el centre. Per això denuncien que “amb aquesta posició el govern local de CiU i PP deixarà sense plaça 27 nens i nenes que havien fet la preinscripció pel curs que ve”.
 
Tot i que l’Ajuntament assegura que els 121 alumnes preinscrits es podran traslladar a l’escola bressol Alzina, els pares i mares de La Font del Rieral diuen que “allà només n’hi caben 94”.
 
Per evitar el tancament de l’Escola Bressol del Rieral, les famílies ja han dut a terme diverses reivindicacions. Per aquest mateix motiu, demà 28 es concentraran a l’Ajuntament a les 19 hores.

Edicions locals