Granollers commemora la Diada fent èmfasi en el pacte fiscal

El ban de l’11 de setembre recorda els efectes de la crisi i reclama un model que doni a Catalunya un paper decisiu en la gestió d’impostos

Política

Granollers

Les institucions i entitats granollerines celebraran un cop més la Diada amb l’ofrena floral al monument Onze de setembre. Aquest any, però, el ban de l’alcalde, Josep Mayoral, parla de la singularitat d’aquest 11 de setembre, de la crisi i els seus efectes i de la necessitat d’aconseguir el pacte fiscal.

L’acte de celebració de la Diada Nacional de Catalunya començarà el mateix dia 11 a les 11 del matí, amb l’acompanyament musical del Cor Mixt Amics de la Unió, dirigit per David Gómez, i seguidament, es farà l’ofrena floral.
 
Durant la vigília, com ja és habitual, la Porxada acollirà a partir de dos quarts de 9 del vespre, el Pa amb Tomàquet de la Diada, organitzat pel grup Amics de l'11.
 
El programa proposa tres activitats: una exhibició de dansa tradicional catalana amb l'Esbart Dansaire de Granollers, un sopar popular i ball amb el grup La Cobleta de la Copeta.
 
D'altra banda, l'Agrupació Sardanista també se suma a la celebració de la Diada amb una ballada de sardanes el diumenge 16 de setembre, en el marc de la festa del carrer de Ricomà, a les 12 del migdia.  
 
 

Edicions locals