La Catosfera es trasllada enguany al Teatre Auditori de Granollers

Les Jornades anuals sobre la Internet catalana tindran lloc el 28 i el 29

Societat

Granollers

El Teatre Auditori de Granollers acollirà la V edició de la Catosfera, la trobada anual sobre la xarxa catalana. Divendres 28 tindrà lloc la sessió inaugural, amb la presència de Jordi Urbea (@jordiurbea), director general d'OgilvyOne i Bassat Ogilvy Barcelona, Josep Maria Ganyet (@ganyet), professor universitari, empresari i col·laborador de RAC1, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. El dissabte, diverses empreses destacades del sector mostraran Barcelona i el seu entorn com el lloc ideal per desenvolupar un projecte digital.

La Catosfera arriba a Granollers un any més per reunir els tuitaries i blogaires de la Internet catalana. És ja la cinquena edició de l’esdeveniment, que ha reunit en anteriors ocasions més de 400 inscrits i 500 visualitzacions en directe.
 
L’assistència a les jornades és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través del web de la Catosfera. Com en passades edicions, també es podrà seguir l'activitat del Twitter amb el hashtag #catosfera a través de la pantalla que hi haurà instal·lada al teatre. El programa complet es pot consultar al web de l'esdeveniment.
 
La Catosfera es va iniciar l'any 2008 i des de llavors s'ha celebrat al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), que a la vegada n'és un dels principals impulsors, així com l'Ajuntament de Granollers i diverses empreses.
 
L'impulsor inicial va ser el blogaire i empresari granollerí Marc Vidal (@marcvidal) en les seves tres primeres edicions, tot i que l'any 2011 en va prendre el relleu l'empresa Tirabol Produccions (@TirabolPro).
 

Edicions locals