El PSC de Sant Feliu demana un referèndum per la independència

Els socialistes del Vallès Oriental se'n donen "per assabentats"

Política

Sant Feliu de Codines

El PSC de Sant Feliu de Codines ha presentat una moció per tal que es debati al ple d'aquest dissabte en què reclama que s'impulsi "el més aviat possible" un referèndum per "decidir el futur nacional de Catalunya". En un comunitat, els socialistes del Vallès Oriental se'n donen "per assabentats".

La moció s'aprovarà demà, ja que el PSC governa a Sant Feliu amb majoria absoluta. L'alcalde, Pere Pladevall, indica que la proposta de consultar a la ciutadania, no pressuposa cap altra posicionament del grup municipal.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC del Vallès Oriental, Roman Ruiz, ha declarat, per mitjà d'un comunicat, que "ens donem per assabentats de la seva presentació i contingut".

Els socialistes de la comarca, prèviament, han declarat que "el PSC del Vallès Oriental, tal i com també ha declarat la Comissió Executiva Nacional del PSC, no impulsarà cap proposta de referèndum per la independència",  tot i que "no serà contrari a la seva celebració, si l'impulsa un altre partit o col·lectiu."

Edicions locals