El Viver Bell-lloc de Cardedeu rep 16.900 euros de La Caixa

Es tracta del programa d’ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials 2012

Economia

Cardedeu

L’Obra Social La Caixa ha concedit una ajuda de 16.900 euros al projecte de l’Associació per a la integració social del deficient, el Viver de Bell-lloc a Cardedeu. Es tracta d’un programa destinat a joves d’entre 16 i 30 anys aturats i que tenen mancances formatives, que ofereix formació professionalitzadora.

L’ajut de 16.900 euros que ha rebut el Viver Bell-lloc forma part d’un paquet d’1.272.700 euros de subvencions que La Caixa ha atorgat a diferents projectes al llarg de l’Estat.
 
La convocatòria té com a objectiu oferir suport a les organitzacions no lucratives i que desenvolupen projectes adreçats a millorar les oportunitats de feina i la inserció sociolaboral de les persones en risc o situació d’exclusió social.
 
Així, el projecte de l’Associació per a la integració social del deficient de Bell-lloc ha estat un dels premiats amb l’ajut.
 
És un projecte que consisteix en un itinerari per a la inserció on s'inclou una primera fase de Motivació-Orientació i una segona fase de Formació professionalitzadora amb tastet d'oficis: sector horticultura, jardineria, viverisme i manteniment de maquinària agrícola. També s’ofereixen pràctiques a l'empresa i una tercera fase d'Inserció laboral a empreses externes. Aquest projecte es desenvolupa conjuntament amb l’Ajuntament de Cardedeu.

Edicions locals