Granollers aplaça el debat sobre el referèndum per l’autodeterminació

El PSC va al·legar poc temps per debatre-la, ja que Acció i CiU la van presentar el dia abans

Política

Granollers

El ple de Granollers no va votar la moció relativa a la celebració d'un referèndum sobre la independència de Catalunya, ja que el PSC va considerar que mancava temps per debatre-la en el si del seu grup municipal. Acció Granollers i CiU la van registrar dilluns a primera hora de la tarda, expliquen des d’Esquerra Granollers.
 

La moció, segons explica Esquerra de Granollers, que forma part del grup municipal d’Acció Granollers, es va presentar 24 hores abans de la celebració del ple, donat que CiU i Acció consideren el debat obert a Catalunya sobre el seu futur polític prou urgent per presentar la moció sobre el referèndum.
 
CiU i Acció consideren que “els grups municipals haurien de poder decidir si donen suport a que el poble de Catalunya decideixi el seu futur democràticament”, explica Esquerra en un comunicat.
 
A més, els gups nacionalistes han afegit que “el fet d’aplaçar la moció respon a la manca de voluntat del PSC per prendre una decisió respecte el seu posicionament entorn el tema”.
 
CiU i Acció Granollers tornaran a presentar la moció de cara al ple del mes d’octubre.
 

Edicions locals