Els Premis Blocs Catalunya deixen 4 guardonats a la comarca

Els Xics amb 'El Pati digital', La Gralla, el 'Tot Montmeló' i l'espai literari del molletà Jordi Sanz han estat els afortunats

Societat

Granollers, Mollet del Vallès

La cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya, organitzada per l'associació STIC.CAT, ha guardonat Tot és una mentida, del molletà Jordi Sanz, com a millor bloc personal en la categoria de Literatura, però no ha estat l'únic guardonat vallesà. Entre els 31 premiats de tot Catalunya també hi ha Tot Montmeló, en la categoria Comunicació i nous mitjans; el bloc de la llibreria granollerina La Gralla en la categoria de Literatura, apartat corporatiu; i, El Pati digital, el bloc dels Xics de Granollers, en l'apartat de Cultura i tendències.

El Tecnoparc de Reus (el Baix Camp) acollia divendres el lliurament de premis, que inclouen 15 categories i que han distingit 31 blocs.

Tot és una mentida va néixer al novembre de 2011, com "una magnífica manera de compartir els temps amb l’Emma, el Pablo i la Yolanda, la meva família, i, per altra banda, com una resposta personal a la tristor generalitzada que ha provocat la maleïda crisi econòmica", explica el mateix Jordi Sanz, treballador de la llibreria L'Illa de Mollet. La seva passió per la lectura l'ha portat a crear el bloc, que inclou una ressenya literària quinzenal.

El TotMontmeló aplega l'actualitat d'aquesta localitat vallesana i el bloc de la Gralla, les novetats editorials d'una de les llibreries més importants de la comarca. Pel que fa al Pati digital, el bloc de la colla castellera de Granollers, els Xics, reuneix tota l'activitat cultural i lúdica dels castellers.

Edicions locals