(Asimètric} presenta el seu primer disc a Cal Cabrit

Serà el divendres a les 23 hores

Cultura

Llinars del Vallès, Mollet del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor

La formació molletana de jazz fusió (Asimètric} presentarà divendres a Cal Cabrit, a la carretera de Llinars a Sant Antoni, el seu primer treball discogràfic de títol homònim. El concert comptarà amb la col·laboració del guitarra Emili Baleriola, que també ha participat al disc. El preu de l'entrada és de 3 euros.

El CD, que ara es presenta a l'espai 'T ArtCentre (més conegut com Cal Cabrit), es va concebre de manera artesanal i sense intermediaris. L'autoproducció ha comptat amb el suport econòmic d'una campanya de micromecenatge que proposava a amics i coneguts l'adquisició del disc abans de tenir-lo materialment. El disseny de la caràtula ha anat a càrrec del també molletà Xavier Clavijo.
 
(Asimètric} va néixer l’estiu de l’any 2006 amb la idea de crear un repertori propi on es trobessin gèneres com el jazz, el latin jazz, el funk, el rock, la psicodèlia i la samba, tot fixant-se en referents com Chick Corea, Yellow Jackets, Weather Report, Spyro Gyra, Airto Moreira, Mahavishnu Orchestra i Pat Metheny Group, entre altres.
 
El grup està format per Miquel Pascual, al teclat i composició; Guillem Argemí, percussió; Vicenç Mas, baix; Alejandro Delgado, saxo, i Rai Iniesta, bateria.

Edicions locals