L’Escola Salvador Llobet celebra el 50è aniversari amb una exposició

L'activitat forma part del programa d'actes organitzat per una comissió de pares, mares i mestres de l'escola

Societat

Granollers

La inauguració de l’exposició que commemora el 50è aniversari de l’Escola Municipal Salvador Llobet, de Granollers, s’inaugura el proper dia 25 a les 19 hores. Es tracta d’un repàs a la història del centre, que va ser pioner en aplicar els mètodes educatius més innovadors.

La comissió formada per pares, mares i mestres de l’escola ha volgut recordar amb aquesta mostra la trajectòria d’una escola que va ser la primera en integrar-se amb l’entorn natural i la ciutadania i en impulsar que nens i nenes estudiessin junts.
 
Sota el títol Compartim vivències. Escola Municipal Salvador Llobet: 50 anys al Carrer Roger de Flor, l'exposició també mostra com ha canviat l'edifici. A més, la mostra commemorativa pretén oferir un recull d'imatges i arxius que recorden totes aquelles persones que han tingut algun tipus de vinculació amb el centre, durant aquests 50 anys, i que han contribuït en continuar amb el model d'escola desenvolupat pel mestre Llobet.
 
L'acte inaugural  se celebrarà el proper dijous, 25 d'octubre, a les 19 hores al propi centre (C. Roger de Flor 64) i comptarà amb la presència de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i de la regidora d'Educació, Pietat Sanjuán. A banda de l'exposició es presentarà el documental Terreny escolar. Escola Salvador Llobet 1962-2012, realitzat per Jordi Vacca i Oriol Font, en el que es recull la història dels 50 anys de l'escola municipal.

Edicions locals