Oncovallès reuneix més de 90 voluntaris amb els ‘Encants’ solidaris

La Fundació també va organitzar un concert de gospel per recaptar fons

Societat

Granollers

La Fundació d’Ajuda Oncològica, Oncovallès, va organitzar el cap de setmana passat els Encants solidaris i un concert de gospel per recaptar fons per les activitats que du a terme l’entitat amb els malalts de càncer i els seus familiars. El mercat solidari va reunir més de 90 voluntaris, que van fer possibles els tallers de dibuix, manualitats i reciclatge pels més petits i que les botiguetes poguessin vendre a la Plaça de la Porxada diferents objectes a preus reduïts. 

Els Encants d’Oncvallès van estar organitzats per la mateixa entitat, amb el suport dels voluntaris, l’Ajuntament de Granollers, Codina Imatge i So i l’Associació Amunt Dones, de Lliçà d’Amunt.
 
Per altra banda, el cap de setmana solidari es va completar diumenge amb un concert de gospel que va tenir lloc a la parròquia de Sant Esteve de Granollers amb el Cor Carlit Gospel i que també va servir per recaptar fons en favor de l’entitat d’ajuda als malalts de càncer.
 
L’actuació va reunir més de 300 espectadors, que van gaudir del Cor format per 80 membres i que dirigeix Anna Roqué.
 
Amb aquestes activitats la Fundació aconsegueix fons per dur a terme les seves activitats i tallers d’ajuda a les famílies i els malalts.  
 

Edicions locals