La Nau B1 s'afegeix a la causa solidària per la cantant d'Anímic

El recapte de 'La legendaria familia Stinson' i 'Febrero' servirà per ajudar a pagar l'operació de Louise Sansom

Societat

Granollers

Els grups La legendaria familia Stinson i Febrero oferiran demà un concert a la Nau B1 que serà benèfic. La sala granollerina s'afegeix així a la crida de la cantant d'Anímic, Louise Sansom, que per un problema greu a l'esquena ha d'operar-se el més aviat possible. El problema és que l'operació costa 20.000 euros. Per aquest motiu s'ha iniciat una campanya solidària que vol aconseguir el finançament de l'operació gràcies a les donacions de tot aquell que pugui ajudar.

Sota el lema 'Una espalda nueva para Louise', s'ha iniciat una campanya solidària que vol aconseguir els diners necessaris per solucionar la discopatia que pateix l'artista. La cantant d'Anímic ha de reunir 20.000 euros el més aviat possible per poder operar-se, per això ha organitzat un festival musical on bandes amigues oferiran concerts sense cobrar i el recapte de la taquilla anirà a parar a aquesta causa.

La Nau B1, doncs, ha volgut contribuir amb el seu granet de sorra i per això donarà els diners aconseguits del concert de demà a Louise Sansom. Els grups que s'afegeixen al gest solidari són La legendaria familia Stinson, amb una proposta entre el pop, el rock i l'indie, que presentarà Expertos paracaidistas, el seu primer treball de llarga durada. L'altre banda que tocarà demà és Febrero, que presenta el seu nou disc, Altos Vuelos.

Les portes de la sala granollerina s'obriran a les 22 hores i les actuacions començaran a les 23. El preu de les entrades és de 5 euros anticipada i de 8 a la taquilla.

Edicions locals