La nova plaça de la Concòrdia de la Llagosta estarà enllestida a l'estiu

L'Ajuntament ha adjudicat les obres de reurbanització de la superfície, que començaran després de festes

Societat

La Llagosta

La reurbanització de la plaça de la Concòrdia estarà enllestida a l'estiu, segons les previsions. De fet, l'Ajuntament ha adjudicat les obres de la darrera fase del projecte a l'empresa XEDEX SA, que començarà els treballs, que tenen un termini d'execució de mig any, passat festes de Nadal.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Llagosta ha adjudicat a l'empresa XEDEX SA les obres d'urbanització de la plaça de la Concòrdia per un import de 556.000 euros.
Es van presentar al concurs quatre empreses constructores. El govern ha optat per XEDEX SA perquè "és l'oferta més avantatjosa, tant en l'aspecte econòmic, en relació al termini d'execució i la relació d'obres realitzades d'aquesta naturalesa, així com també en la previsió de mesures de protecció i mediambientals”, segons ha explicat el regidor de Planificació urbanística i Territori, Jordi Alonso.

La urbanització de la plaça de la Concòrdia serà l'última fase d'un projecte que també ha suposat el reforç estructural de l'aparcament que hi ha al subsol dels edificis que conformen aquest espai públic, així com la impermeabilització de la coberta. Els treballs d'urbanització consistiran, entre altres actuacions, en l'enderroc de les actuals jardineres, pavimentar la plaça, la instal·lació de nou mobiliari urbà, la creació d'una nova zona de jocs infantils i el canvi de les estructures d'accés a l'aparcament per unes més modernes.

Edicions locals