Pep Guardiola, Mario Vaquerizo, Ferran Adrià i Jordi Évole ja tenen el mocador del Correx2 de la Mitja

La campanya contra el càncer infantil ja ha venut 1.700 mocadors tubulars i intensifica els actes solidaris

Societat

Granollers

L'entrenador Pep Guardiola, el futbolista Gerard Piqué, el periodista Jordi Évole, els cuiners Ferran i Albert Adrià i el grup Nancys Rubias, liderat pel televisiu Mario Vaquerizo són alguns dels famosos que donen suport a la campanya solidària contra el càncer infantil Correx2, que convida a comprar un mocador bufador per portar a la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga. Correx2 ja n'ha venut 1.700 i aquest cap de setmana intensifica les accions solidàries.

Dissabte 12 de gener els paradistes del Mercat de Sant Carles (pl.Caserna, s/n) se sumaran a la campanya i es posaran el mocador. Durant el matí es farà una sessió fotogràfica al mateix mercat i totes les fotografies es penjaran al facebook/correx2

L’endemà, el diumenge, la parada de davant del Museu, es traslladarà a la plaça de la Porxada, on a les 12 h es farà una Swing Jam amb balladors provinents d’escoles de ball de Barcelona i La Garriga.

A més, el mocador Correx2 es pot comprar a diverses botigues de Granollers al preu de 8 euros: La Gralla, L’Aire Esports, Les Herbes del Portalet, l'Encant Sushi-Bar de la Porxada; el Forn de l'Espinasa, Sastreria Dimensió, el Món, Pintures Oller, Rock a Prop, Camp4, la perruqueria Ris o Llis, fruteria Font Verda, Parades del Mercat de Sant Carles i al Club Natació de la ciutat. També es pot adquirir online a través del diari ARA, i al punt de venda que s’instal.la davant del Museu de Granollers (C. Anselm  Clavé, 40), tots els
divendres a la tarda, el dissabte (tot el dia) i el matí dels diumenges. 

Correx2 pren el relleu a Els 21 els correm pel Toti, que l'any passat també va protagonitzar la Mitja, gràcies al projecte solidari contra el càncer de l'Associació Amics d'en Jordi Vinardell. Correx2 té també el suport de l’Associació Entremares, l’Associació Esportiva la Mitja, el diari ARA i l’Ajuntament de Granollers.

Edicions locals