Montornès declararà nul l’augment del 30% del sou dels agents de la Policia

L'Oficina Antifrau va obrir una investigació per les possibles irregularitats

Política

Montornès del Vallès

L’Ajuntament de Montornès declararà nul l’acord de ple de 2009 pel qual s’augmentava el sou de la Policia Local un 30%, després que l’Oficina Antifrau iniciés una investigació i hi trobés irregularitats que podrien vulnerar la llei d’estabilitat pressupostària.

L'Ajuntament iniciarà el procés per anul·lar l'acord, del qual l'Oficina Antifrau ha detectat irregularitats com el fet que s'aprovés sense haver dut a terme una avaluació de llocs de treball i per incomplir la llei d'estabilitat pressupostària, que contemplava un 2% d'augment pe aque

Un cop s’anul·li l’acord, el cas s’haurà de derivar a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, que haurà de determinar les mesures a prendre per l’Ajuntament. L’alcalde, José Antonio Montero, apunta que “si s’han de baixar els sous a les condicions de 2009  no depèn de nosaltres sinó de la Comissió ” i assegura que “complirem amb els requeriments que ens facin”.

El 2009 el govern presidit pel socialista Daniel Cortés aprovava l’increment del 30% de sou dels agents. L’Oficina Antifrau va començar a investigar aquest acord arran d’una denúncia del 23 de març del 2011, que Montero assegura desconèixer qui ha interposat.

Edicions locals