Speedgrass obrirà el seu garden urbà més important de l’Estat a la zona Iveco a Parets

L’empresa i l’Ajuntament de Parets signen un conveni per contractar aturats de la població inscrits a l'SLOP

Economia

Parets del Vallès

El proper 14 de febrer Speedgrass, dedicada al disseny i projecció de jardins, terrasses i decoració i suports de jardineria, inaugurarà a la zona Iveco un nou establiment amb el garden urbà més important de la firma a l’estat. Aquest dimarts, l’alcalde, Sergi Mingote, i el propietari de la companyia, Joan Rubio, signaven un conveni que permetrà la contractació d’aturats de la població.

L’acord preveu contractar inicialment cinc persones inscrites al Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP), tot i que  l’empresa ha manifestat la seva intenció de crear nous llocs de treball un cop estigui en funcionament la botiga, ja que la projecció del negoci permetria obrir-se a altres sectors i a la subcontractació de professionals locals per fer projectes propis de la firma al territori.

“L’Ajuntament considera de vital importància seguir comptant amb teixit econòmic que aposti pel municipi”, explicava Mingote, que destacava la “responsabilitat social corporativa de Speedgrass de valor afegit, fomentant l’ocupació entre els ciutadans i oferint un model d’empresa sostenible”, afirmava l’alcalde. Mingote també destacava que Speedgrass és companyia la “que ha mostrat més predisposició a contribuir al desenvolupament econòmic de la zona”.

L’establiment de Speedgrass, amb un nou concepte de garden urbà, oferirà a Parets el punt de venda “més extens de la marca, amb 450 metres quadrats de superfície i noves famílies de productes. És el punt més emblemàtic, amb un grau més madur d’empresa i que ha suposat més esforços de la companyia”, explicava Oriol Cortada, gerent de la firma i responsable del seu llançament al municipi.

Rubio apuntava que l’establiment segueix el model de “sostenibilitat i estalvi d’aigua, productes de qualitat, disseny propi i generació de riquesa al territori”, deia el propietari, que assegurava que “es pretén dinamitzar la zona IVECO”.

Speedgrass va néixer l’any 2006 i va obrir la primera botiga el 2010. Aquests anys s’ha anat expandint per tot l’Estat, amb delegacions a Catalunya, País Basc i Cantàbria, Andalusia, Navarra i La Rioja, Illes Canàries, País Valencià i Múrcia. En el territori català, l’establiment de Parets és l’únic del Vallès Oriental. També disposen de botigues al Maresme, Sant Cugat, Sitges, Girona i Tarragona

Edicions locals