El Triatló Half Challenge-Barcelona incorpora el Baix Montseny al seu recorregut

Ja hi ha 1.500 inscrits i la cursa serà el 19 de maig

Esports

Fogars de Montclús, Montseny, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Vallgorguina

La prova del Campionat d’Europa de Triatló Half Challenge-Barcelona ha canviat tot el circuit per aquesta edició i ara passarà per 6 municipis del Vallès Oriental i per 6 del Maresme. La cursa incorpora per primer cop la muntanya al tram de bicicleta. 

La cursa es presentava dimarts a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni, en un acte presidit pel Diputat d’Esports Josep Salom, acompanyat per les autoritats dels municipis que formen part del seu recorregut.

Els pobles pels que es farà la part en bicicleta seran Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Montseny, Fogars de Montclús, Sant Celoni i Vallgorguina pel que fa a la comarca vallesana. La cursa, però, prosseguirà per Arenys de Munt, Sant Iscle i Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar. Seguidament, a Calella es farà la part de natació i a Pineda de Mar, la de córrer.

L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, va destacar a l’acte de presentació “l’oportunitat que representa pels municipis del Baix Montseny  poder participar en aquest campionat d’Europa de Triatló, per donar a conèixer el meravellós paisatge dels parcs naturals de Montseny i Montnegre Corredor”.

Les novetats del  circuit són la sortida dels 1,9 km de natació que es farà  a la Platja del Garbí, sota el Far de Calella i l’arribada per la transició de bicicleta, que serà a la Platja Gran.  Des de Calella, tots els participants estrenen el nou recorregut de bicicleta, un total de 90 Km, que passa per  dos parcs naturals fins arribar al poble del Montseny, on tornaran cap el Maresme per fer els 21 Km. de runnig que van de Calella a Pineda amb arribada a la Platja de Calella.

La prova tindrà lloc el 19 de maig i ja hi ha 1.500 inscrits. 

Edicions locals