Les ‘Mares que corren’ es fotografien a la Mitja amb els seus nadons pel Correx2

La imatge es prendrà a l’Avinguda Sant Esteve el diumenge 3 a les 10 h

Societat

Granollers

El grup de mares de Granollers Mares que corren va proposar-se fa uns mesos participar a la Mitja Marató amb els seus fills i filles. El fet, però, que moltes s’hagin incorporat al món laboral i que els nadons són petits ha fet que les mares no s’hagin pogut entrenar com caldria. Tot i així, elles han volgut participar en la campanya solidària del Correx2 i correran amb els nens i nenes.  

És per tot això que el dia de la cursa, el diumenge 3, a les 10 h totes les mares que vulguin participar a la cursa amb els seus fills es faran una fotografia, en la que és indispensable portar el mocador solidari. La fotografia serà a l’Avinguda de Sant Esteve, 77 (davant del Mercadona).
 
Totes les mares inscrites per córrer  al Quart o a la Mitja poden participar a es curses caminant, amb portanadons o amb cotxets. A més, aquesta fotografia conjunta serà el primer punt de trobada entre les mares que estiguin interessades en organitzar activitats amb els nens i nenes i que vulguin donar suport a causes solidàries com la del Correx2.
 
Els grups en favor de l’alletament matern i la criança respectuosa Entre Mares i Mares d’Orient, de Granollers, Espai Nadó, de les Franqueses, i la botiga Mama Lloca, de Mollet han col·laborat en preparar aquesta activitat de suport a la campanya altruista del Correx2.
 
El mocador solidari es pot comprar a la Gralla, l’Aire Esports, Les Herbes del Portalet i l’Encant Sushi-Bar de la Porxada. 

Edicions locals