Henkel torna a donar mig euro per cada inscrit a la Mitja Montornès-Montmeló

L'aportació es destinarà a programes d’educació i garantia alimentària a infants en risc d’exclusió social del Vallès Oriental

Esports

Montmeló, Montornès del Vallès, Roca del Vallès, la, Vilanova del Vallès

L'organització de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca i l'empresa Henkel han signat novament l'acord de col·laboració que permet que mig euro de cada inscripció es destini a causes solidàries, en aquest cas a l'alimentació d'infants en risc d'exclusió social de la comarca. A més, la Mitja també organitza dissabte, 2 de març i per sisè any consecutiu, la Mini Solidària, amb la recaptació íntegra per a la secció de pediatria de l'Hospital de Granollers.

La planta de Henkel a Montornès acollia divendres la presentació de l’acord pel qual la firma i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca destinen part de la recaptació de les curses d’aquest any a causes solidàries de la comarca. L'acte comptava amb la presència de José Antonio Montero, alcalde de Montornès del Vallès; Xavier Guàrdia,  president de Creu Roja Granollers; la Dra. Eva Martín, en representació de la Fundació Hospital-Asil de Granollers, i Jordi Juncá, cap de factoria de Henkel Montornès.

Per sisé any consecutiu, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca organitza la Mini Marató Solidària. La Mini Solidària són unes curses per a  nens de entre 3 i 13 anys se celebrarà el dissabte dia 2 de març a la tarda. La recaptació íntegra de la Mini es destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i anirà novament destinada a adquirir material no mèdic per fer més confortable l’estada dels acompanyants dels menors i nounats ingressats al centre. L’Hospital de Granollers és el centre de referència de les quatre poblacions que organitzen la Mitja: Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès.

Henkel és, des de la primera edició, el principal patrocinador de la Mitja de Montornès i per aquest any tornarà a facilitar que l’organització de la Mitja realitzi una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 5 km. Aquesta aportació es destinarà a programes d’educació i garantia alimentària a infants en risc d’exclusió social del Vallès Oriental. L’any anterior, la donació de la Mitja va ajudar a consolidar un projecte d’higiene personal i salut per col·lectius en risc d’exclusió social.

L’alcalde de Montornès, Jose Montero, felicitava Henkel i els organitzadors per incrementar any rere any la participació i els objectius de la Mitja, fins convertir-la en un dels actes socials més importants del municipi. Segons Montero, el salt qualitatiu que suposa arribar a la vintena edició i incorporar aspectes solidaris al projecte, han permés, tot i les dificultats actuals, crèixer i fer partipar més gent i més veïns a la Mitja i les seves activitats.

L’organització preveu un màxim de 6.000 inscrits (4.200 per la Mitja, 1.300 pels 5km i 500 per la Mini), amb un increment de 550 corredors respecte a la darrera edició. Ja s’han venut més de 4.200 inscripcions, quan encara no s’han obert les inscripcions presencials per la Mini i resta un mes per la Mitja, que se celebrarà el 3 de març.

Edicions locals