Sant Fost, Martorelles i Santa Maria promouran el vi amb denominació d'origen Alella

Sant Fost, Martorelles i Santa Maria han signat un conveni pel qual orferiran "únicament" vi de la denominació d'origen DO Alella en els actes institucionals. L'ha signat 18 ajuntaments, sis cellers i el Consell Regulador de la DO Alella.

Economia

Santa Maria de Martorelles

El document també estableix que es treballarà per a la conservació del paisatge vitivinícola i per a la permanència i increment del nombre de productors. Un dels projectes que preveu el conveni és la creació d’un organisme (associació o consorci) per coordinar aquests i altres productes turístics que es puguin crear en un futur a la zona geogràfica de la DO. També es treballa per a la creació d’un web on es detalli tota l’oferta vinícola i gastronòmica d’aquests municipis.
Una de les primeres activitats fruit d’aquest conveni és la participació, a la pròxima tardor, dels 18 municipis en les jornades gastronòmiques del vi d'Alella. Aquesta va ser una iniciativa conjunta d'Alella, Teià i el Masnou i que actualment ja compta amb la participació de la meitat dels municipis que integren la DO.

Edicions locals