Independents-Esquerra de Santa Eulàlia denuncien que l’alcalde “nega” a l'oposició fer preguntes al ple

El grup municipal denuncia públicament “el totalitarisme” de CiU i PP

Política

Santa Eulàlia de Ronçana

Pel grup de l’oposició a Santa Eulàlia de Ronçana, Independents-Esquerra, el pacte de govern entre CiU i PP “ha estat especialment perjudicial pels interessos dels santaeulaliencs”, expliquen en un comunicat. És per això que a l’últim ple van demanar el “trencament del pacte entre CiU i PP”, segons Independents-Esquerra. L’alcalde, però, Joaquim Brustenga, no va mostrar cap intenció d’atendre aquest prec i, ans al contrari, “va negar als grups de l’oposició fer les preguntes que portaven preparades”, en paraules dels republicans.

El pacte entre CiU i PP que forma l’equip de govern a Santa Eulàlia de Ronçana ha estat “perjudicial” segons Independents-Esquerra perquè ha comportat “un augment desmesurat del deute i una reducció dràstica dels serveis”, explica el grup municipal en un comunicat.
 
És per tot això que en l’últim ple, Independents-Esquerra van demanar la dissolució del pacte de govern. Brustenga però, “va magnificar la bona relació i la bona feina feta per l’actual govern”, segons els grup de l’oposició. I, seguidament, es van respondre les preguntes que els diferents grups havien presentat a la comissió informativa. Després, però, i segons la versió d’Independents-Esquerra, l’alcalde “de manera arbitraria, unilateral, antidemocràtica i il·legal va negar als grups de l’oposició fer les preguntes que portaven preparades i que prèviament havien advertit que volien fer”, fan públic en un comunicat.
 
Independents-Esquerra fa públic, així, “el totalitarisme i el poc esperit democràtic”, denuncien en el comunicat, que exerceix segons ells el govern.

Edicions locals