L’Open Night Granollers torna amb les botigues obertes fins a mitjanit i els hotels i restaurants a 13 euros

La nova oportunitat per viure la capital vallesana de nit serà el 5 d'abril

Societat

Granollers

Gran Centre organitza per segon any consecutiu l’Open Night Granollers, una proposta  per dinamitzar el comerç local amb descomptes i promocions, i amb l’oportunitat de comprar en un horari poc habitual: fins a la mitjanit.
 

El divendres 5 d’abril Granollers obrirà les seves portes fins a les 12 campanades. Els comerços de la ciutat oferiran descomptes del 13% i, gràcies a la col·laboració del Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental, es podrà dormir a la capital vallesana per 13 euros. Els restaurants tampoc es queden enrere i oferiran menús a 13 euros.
 
Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç, Gran Centre organitza de nou l’Open Night del que es podrà gaudir el 5 d’abril a partir de les 20.30 h. Les botigues continuaran amb les portes obertes a l’hora en què habitualment tanquen i sorprendran els seus clients amb promocions i descomptes.
 
Els aparcaments Ponent, Can Comas, Sot, Sant Carles, CEMAV, la Corona, Can Trullas i Granollers Centre oferiran preus especials amb motiu de l’Open Night. Es podrà aparcar el cotxe de 18 a 1 h a preus que oscil·len entre els 4 i els 6 euros. Hi haurà animació al carrer i el Museu de Granollers estarà obert fins les 12  de la nit.
 
Si a la primera edició de l'Open Night van participar les botigues associades a Gran Centre i l’associació de comerciants La Traca, enguany s'afegeix l’associació de Comerç de Dalt. Participen a l'esdeveniment més de 100 botigues, 44 restaurants (13 més que l'any passat) i els 9 hotels de la ciutat per tal de passejar, comprar i viure Granollers d'una manera diferent la nit del 5 d'abril.
 
 

Edicions locals