Caldes fa bullir l’olla amb el primer sopar de cuina romana

El Mercat de l’olla i l a caldera serà els dies 16 i 17 de març

Societat

Caldes de Montbui

Enguany el mercat calderí dedicat a l’època romana i l’aigua termal, el Mercat de l’olla i la caldera, arriba amb la novetat del primer sopar de cuina romana, que tindrà lloc el dia 13. El mercat serà el 16 i el 17 i les Jornades gastronòmiques que acompanyen l’esdeveniment començaran el dia 13 i s’acabaran el 7 d’abril.

El Mercat de l’olla i la caldera de Caldes fa néixer fa 5 anys sota el lema Fem bullir l’olla, i ja s’ha consolidat com una de les trobades d’artesans més importants de la comarca. S’hi poden trobar productes de proximitat i antiguitats, així com fer-hi  tastets dels millors menjars de la comarca, com els embotits.
 
Durant el Mercat se celebra el Tastaolletes, en què en aquesta edició es podrà degustar l’escudella de Castellterçol, el convidat especial i altres plats relacionats amb la vila termal.
 
També hi haurà jocs romans, tallers, paradetes, la 7a trobada d’intercanvi de plaques de cava i l’olla gegant.
 
El sopar de cuina romana serà el dia 13 a les 21 h a la Sala Noble de Can Rius. En l’elaboració del menú hi intervindran diferents restaurants calderins. En paral·lel, les Jornades gastronòmiques de l’olla i la caldera també estaran inspirades en la cuina romana i s’allargaran fins el 7 d’abril.

Edicions locals