El PP titlla de "trànsfuga" el regidor de Sant Antoni Felipe Garrido

El titular d'Esports i Joventut va passar a ser regidor no adscrit a l'octubre de 2012

Política

Sant Antoni de Vilamajor

El Partit Popular s’ha pronunciat sobre la decisió de l’exregidor del partit a Sant Antoni de Vilamajor, Felipe Garrido, que va passar a ser regidor no adscrit el passat octubre. El PP ha declarat Garrido com a “trànsfuga”, expliquen en un comunicat.

La presidenta del PP al Vallès Oriental, Susana Calvo, ha dit que “Felipe Garrido no deixa l’acta que va obtenir sota les sigles del Partit Popular per seguir cobrant com a regidor malgrat que no representa a cap partit”, segons el comunicat del PP.    
     
La direcció del Partit Popular a la província de Barcelona, encapçalada pel secretari provincial, Alberto Villagrasa, ha declarat a l’exregidor del PP a Sant Antoni de Vilamajor “trànsfuga”. Calvo, la presidenta del PP a la comarca, ha afegit que l’exregidor “té un desconeixement total” de les coses que el Partit fa a Catalunya, ja que Garrido va deixar el partit per la negativa de l’executiu Rajoy al pacte fiscal. Segons Susana Calvo, el PP “demana un millor tracte fiscal per a Catalunya”, expliquen des del PP en un comunicat.
 
Felipe Garrido era regidor del PP al govern municipal de Sant Antoni de Vilamajor, però el passat octubre va deixar de ser-ho sota les sigles del PP i va passar a ser regidor no adscrit. Garrido manté les seves responsabilitats al capdavant de la regidoria d’Esports i Joventut, i ara, més de 4 mesos després, el PP l’ha declarat "trànsfuga".

Edicions locals