L’Hospital de Granollers dedica la 9a Jornada de la Salut a les malalties cròniques

El Museu de Granollers acollirà la inauguració el divendres 15 a les 11 h

Societat

Granollers

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers organitza la Jornada de Salut per novè any amb l’objectiu de fomentar el debat sobre aspectes rellevants en l’àmbit sanitari entre els professionals del centre i els treballadors de la salut del Vallès Oriental. Enguany la trobada es dedica a les malalties cròniques.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG); del doctor Rafael Lledó, director general de la FPHAG; d’Aurora Dueñas, directora dels sectors sanitaris Vallès Occidental Est i Vallès Oriental de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut i serà moderada per la doctora Eva Martín, adjunta a la Direcció General de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers.
 
La 9a Jornada de la Salut repassarà la creixent incidència de les malalties cròniques, provocada per l’augment de l’esperança de vida i la disminució de la mortalitat. Les malalties cròniques, com l’artrosi, el mal d’esquena o el colesterol, entre d’altres, precisen d’una coordinació entre els nivells assistencials, tant pel que fa a matèria en prevenció, com de tractament personalitzat i d’orientació dels pacients que les pateixen.
 
La Jornada de Salut tindrà com a ponents el doctor Joan Ledesma, director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya (PPAC) del Departament de Salut; la doctora Pilar Saura, directora mèdica de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers; la doctora Núria Prat, directora del Servei d’Atenció Primària del Vallès Oriental de l’Institut Català de la Salut; el doctor Joan Espaulella, de la Direcció de Geriatria del Consorci Hospitalari de Vic/Hospital de la Santa Creu de Vic; Annabel Ibáñez, infermera adjunta a la Direcció d’Atenció Primària de Serveis Sanitaris Integrats del Baix Empordà i el doctor Xavier Escalada, director territorial Barcelona Nord del Servei d’Emergències Mèdiques.
 
 

Edicions locals