Una cinquantena de vehicles pels serveis públics

Una caravana organitzada per la Coordinadora contra les retallades de Montornès voltava dissabte pel Baix Vallès

Societat

Montornès del Vallès

Més d'una cinquantena de vehicles han participat aquest dissabte en la caravana organitzada per la Coordinadora contra les retallades de Montornès, que ha recorregut algunes poblacions del Baix Vallès en protesta contra les retallades i en suport als serveis públics. La mobilització ha acabat amb una botifarrada per a 200 persones.

La Coordinadora contra les retallades de Montornès ha protagonitzat aquest dissabte una nova mobilització. Una caravana formada per 54 vehicles ha fet un recorregut per Montornès, Montmeló, Martorelles, Mollet, Granollers i Vilanova, per acabar novament al poble on s'ha fet una botifarrada per a la qual s'han venut 200 tiquets.

Durant dues hores els vehicles, identificats amb pancartes i cartells de protesta contra les retallades i de suport als serveis públics, han fet sonar les bocines i en part de l'itinerari han rebut el suport d'altres vehicles i dels vianants que trobaven en el camí.

Els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals dels municipis per on ha passat la comitiva han vetllat per la seguretat de la Caravana.

La desena d'entitats que integren la Coordinadora contra les retallades de Montornès s'han distribuït les tasques d'organització de la mobilització, en què també han participat algunes organitzacions de Mollet i de Vilanova.

Com a objectiu prioritari es continua reivindicant el servei d’urgències nocturnes al Centre d’Atenció Primària i defensant els serveis públics. Recordem que el servei d’urgències nocturnes a Montornès va ser anul·lat per la Generalitat el mes d’octubre de 2012.

Edicions locals