El PP de Caldes porta als jutjats la funcionarització de 45 treballadors de l’Ajuntament

La vista oral en què hauran de comparèixer totes les parts implicades tindrà lloc l'any que ve

Societat

Des que l’estiu passat el ple de l’Ajuntament de Caldes va decidir convertir en funcionaris 45 treballadors del consistori, l’oposició va posar-s’hi en contra. Tant CiU, PSC i el PP, com també ICV-EUiA, van manifestar el seu rebuig al fet. Ara, la regidora del PP, Montserrat Romano, ha presentat una demanda contra els acords del ple.

El Jutjat Contenciós-Administratiu número 8 de Barcelona ha acceptat a tràmit la denúncia presentada pel PP i la vista oral es farà el juliol de 2014.
 
La demanda vol que s’anul·lin els acords del ple de novembre en què es va aprovar la funcionarització de les 45 places, la creació d’un lloc de treball administratiu en els serveis territorials, i una altra de la plantilla de personal funcionari, l’amortització d’un lloc de treball d’auxiliar administratiu de la Policia Local i una plaça d’auxiliar administratiu de la plantilla de personal funcionari, així com l’amortització d’un lloc de treball d’oficial i de dos llocs d’operaris de la Brigada de Parcs i Jardins, segons explica el PP en un comunicat.

El PP ha presentat la demanda en solitari, tot i que la denúncia recull els fets als quals tota l'oposició va mostrar el seu rebuig a l'estiu i la tardor de l'any passat.

Edicions locals