CNT i CGT organitzen mobilitzacions conjuntes a Granollers i Mollet pel 1r de maig

Juntament amb l’Assemblea Llibertària, els sindicats anuncien més protestes abans del Dia del Treballador

Societat

Granollers, Mollet del Vallès

Els sindicats CNT i CGT han organitza enguany mítings conjunts a Granollers i Mollet per celebrar el Dia Internacional dels Treballadors. Sota el lema Primer de Maig més que mai els sindicats han convidat a diferents moviments socials a sumar-se a la seva manifestació. Abans, però, i conjuntament amb l’Assemblea Llibertària, han anunciat que faran noves protestes.

El Vallès Oriental tindrà aquest 1r de maig dues convocatòries unitàries per part de la CNT i la CGT, i també de l'Assemblea Llibertària. A Granollers, la manifestació tindrà lloc a les 11 h a la Plaça de la Porxada, mentre que a Mollet serà a les 12 h a la Plaça de Pau Casals.
 
En aquesta ocasió els organitzadors s’han dirigit també a diferents moviments socials per convidar-los a participar en els mítings-manifestació.
 
Paral·lelament, CNT, CGT i Assemblea Llibertària anuncien en un comunicat que hi haurà més accions de protesta abans del Dia del Treballador, amb l'objectiu de “conscienciar i esperonar” a la població en general, i la classe treballadora en particular, sobre la necessitat de sortir al carrer per “rebel·lar-se contra l'actual dictadura dels mercats apostant per la lluita col·lectiva com a primera mesura per contrarestar els efectes més greus de l'actual crisi”, expliquen des dels sindicats.
 
Entre altres accions, els sindicats CNT i CGT han anunciat una propera caravana de cotxes que recorrerà els pobles de la comarca entre Mollet i Granollers.

Edicions locals