La CUP es concentrarà a la plaça de l’Església de la Garriga amb Som Escola, i no farà escarni

La Candidatura d’Unitat Popular de la Garriga ha afirmat que no volia boicotejar “cap acte aliè ni assetjar cap persona”

Societat

la Garriga

La CUP de la Garriga ha afirmat que al convocar un escarni aquesta tarda a la població vallesana –coincidint amb l’acte de C’s en què Albert Rivera pronunciarà una conferència- no volia “assetjar cap persona” ni “boicotejar cap acte aliè”. Tanmateix, ha decidit traslladar la protesta a la plaça de l’Església de la Garriga, on també es manifestarà Som Escola en favor del model català d’educació. 

La decisió de traslladar la protesta a la plaça de l’Església, explica la CUP en un comunicat, ve motivada per la “contraprogramació perpetrada per Acord per la Garriga (ERC), qui en nom de Som Escola ha triat un altre emplaçament sense cap comunicació prèvia”. Així doncs, segons s’informa des de la CUP, amb la “voluntat de sumar esforços”, la protesta discorrerà com estava previst, de manera “pacífica”, però a la plaça de l’Església.
 
Des de Som Escola s’ha convocat una concentració en favor del català a l’escola, avui a les 19 h, i en protesta per la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on en una interlocutòria amb data 6 de març, considera que no n’hi ha prou amb l’atenció individualitzada a les escoles dels alumnes que demanin ser educats en castellà.

Edicions locals