El PP de Sant Antoni de Vilamajor reclama també reductors de velocitat a Alfou

El Partit Popular s'afegeix així a la reivindicació veïnal

Política

Sant Antoni de Vilamajor

El responsable local del Partit Popular a Sant Antoni de Vilamajor, Francisco Fábregas, ha demanat a l’Ajuntament “millorar la seguretat viària als carres més transitats”. Fábregas s’ha referit al carrer Pensament de la urbanització d’Alfou al reclamar reductors de velocitat. 

Des de fa temps la Plataforma de veïns d’Alfou reclama a l’Ajuntament la instal·lació de reductors de velocitat per tal de mitigar la velocitat dels vehicles que hi circulen. Ara, el representant del PP al poble també s’ha afegit a la demanda.

Segons fonts populars, Fábregas ha denunciat “la desídia i negligència de l’Ajuntament qui, malgrat  que la Diputació, la Generalitat, el Ministeri de Foment, la Direcció General de Carreteres, i la Direcció General de Tràfic asseguren que és una competència municipal i aconsellen l’establiment d’aquest reductors, l’Ajuntament s’hi nega i insisteix en que no és la seva competència”, explica el PP en un comunicat.

Tanmateix, Francisco Fàbregas ha acusat a l’Ajuntament "d’irresponsable per omissió de les seves principals obligacions posant en perill la vida dels seus veïns al·legant una manca de competència que no és real”, segons el comunicat del PP.

Edicions locals