Endesa posa en marxa dues noves línies de mitja tensió al Baix Montseny

Els treballs beneficien clients de Fogars de Montclús, Sant Celoni i al polígon industrial Business Park de Santa Maria de Palautordera

Societat

Fogars de Montclús, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni

Endesa ha instal·lat dues noves línies de mitja tensió a 25 kV alimentades des de la subestació de Sant Celoni, que beneficiaran també a Fogars de Montclús i a Santa Maria de Palautordera. Els treballs han consistit en la col·locació de 2 cables a 25 kV.

El cablejat instal·lat consta d’un cable amb una longitud total de 3.700 metres subterranis i 60 d’aeris, i  un altre de 3 quilòmetres i mig de cablejat soterrat i 60 metres aeris. Aquest traçat amb un percentatge tan elevat de línia subterrània minimitza l’impacte visual i facilita també el recorregut de les línies per la zona del Parc Natural del Montseny.

Aquests treballs, que formen part del pla d’ampliació de la xarxa elèctrica a la comarca del Vallès Oriental, permeten el repartiment de la càrrega de vàries línies de la subestació de Sant Celoni a la vegada que milloren el subministrament a clients que depenen d’aquesta infraestructura.

Edicions locals