La Policia de Montornès deté un home amb 12.000 euros robats

Els agents van perseguir el lladre per diversos carrers de Montornès Nord

Societat

Montornès del Vallès

Dos agents de la Policia Local de Montornès van detenir dijous 2 de maig un home que fugia pels carrers de Montornès Nord amb una bossa que contenia 12.000 euros robats. Els agents el van perseguir per diversos carrers de Montornès Nord i, finalment, el van localitzar a l'avinguda del Riu Mogent.

Cap a les 11.30 h del 2 de maig, dos agents de servei que patrullaven a peu prop de la plaça de Federico García Lorca van observar un home que corria amb la cara tapada i que portava una bossa a la mà. Immediatament, els agents li van ordenar que s'aturés però l’home va continuar la fugida.

Els agents el van perseguir per diversos carrers de Montornès Nord i, finalment, el van localitzar a l'avinguda del Riu Mogent. Un cop detingut, es va comprovar que a la bossa hi havia 12.000 euros que prèviament havien estat sostrets a un treballador d'una empresa del barri quan es disposava a accedir a una entitat bancària per fer-ne l'ingrés.

El detingut és J.B.G. de 44 anys i veí de Barcelona. Després de la instrucció de les diligències policials va passar a disposició judicial.

Edicions locals