Montmeló, capital del teatre familiar

Aquest cap de setmana, el municipi acull la primera edició del Festival de Teatre Infantil Kacu Mensi

Cultura

Montmeló

El proper cap de setmana, Montmeló acollirà la primera edició del FITKAM, el Festival de Teatre Infantil Kacu Mensi a Montmeló, organitzada per l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi. Seran dos dies pensats perquè tant les famílies com els professionals del sector puguin gaudir amb alguns dels millors espectacles de teatre infantil.

'Les Aventures de Robinson Crusoe i La Rateta presumida' de Veus-Veus; 'Patim, patam, patum! El Musical d'en Patufet i Temps de màgia', de L'Evocador Produccions; 'La Caseta de xocolata' de Titelles Sebastià Vergés; 'La Ventafocs' de Catacrac; 'Bambi, una vida al bosc' d'El Replà Produccions; 'L'aneguet lleig' de T-Gràcia, i 'El Món màgic d'Oz' de Germans Guasch seran alguns dels espectacles que entre altres es podran veure.

Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.

Tots els espectacles presentats pertanyen a companyies membres de l'Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, així com a companyies que no són sòcies però que estan representades per empreses que sí que formen part de l'Associació.

L'entrada a tots els espectacles seran gratuïts i l'associació Kacu Mensi organitzarà dos àpats gratuïts: un sopar dirigit a companyies i a programadors el dissabte 18 de maig i un dinar popular el diumenge 19 de maig.

Edicions locals