La Generalitat es compromet a construir l’edifici de l’escola Els Quatre Vents el curs 2014-15

En una reunió amb la comunitat educativa i l’Ajuntament, el Govern també ha dit que prioritzarà el manteniment dels barracons

Societat

Canovelles

La mobilització que la comunitat educativa i l’Ajuntament de Canovelles ha dut a terme per reivindicar la construcció de l’escola Els Quatre Vents comença a donar els seus fruits. De la reunió mantinguda ahir amb la Generalitat, s’ha aconseguit que el Govern es comprometi a fer l’edifici el curs 2014-15.

L’edifici de l’escola canovellina serà una realitat l’any vinent, segons la Generalitat. Així s’hi ha compromès la secretària general del Departament d’Ensenyament, Maria Jesús Mier. De moment, el departament d’Ensenyament donarà un calendari per escrit de tot el procés administratiu i també prioritzarà les tasques de manteniment que calen als mòduls prefabricats on els alumnes de Els Quatre Vents fan classe des de fa 7 anys.
 
Per la seva part, l’alcalde, José Orive, s’ha mostrat moderadament satisfet, segons fonts municipals, i ha assenyalat que l’Ajuntament farà un seguiment de tot el procés per tal que es compleixin els compromisos adquirits per la Generalitat.
 
Des de l’AMPA, tot i que es reconeix el pas de la secretària general d’Ensenyament, Maria Jesús Mier, a l’hora de comprometre’s a fer l’edifici per al curs 2014-15, també s’indica que les mobilitzacions continuaran perquè la construcció sigui una realitat.
 
A la reunió d’ahir van assistir-hi, per part del Departament, Maria Jesús Mier Albert, secretària general del Departament d’Ensenyament; Jordi Roig Viñals, director General de Centres Públics i Josep Vicent Garcia Caurin, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental.  
 
Per part de l'Ajuntament de Canovelles van anar-hi José Orive Vélez, alcalde, i Francesc Sánchez López, primer tinent d’alcalde iregidor d’educació. Per part de la comunitat escolar, Juan Jesús Noguera Calderón, president de l'Associació de Famílies, i els membres de l’Associació, Dolors Jiménez Cerezuela i Pere Jiménez Egea.
 

Edicions locals