El Fraikin acaba sisè la Lliga Asobal

El BM Granollers va vèncer l’ARS Palma del Río per 30 a 22

Esports

Granollers

El Palau d’Esports va rebre dissabte l’ARS Palma del Río, que s’enfrontava contra el BM Granollers, en el darrer partit de lliga. La victòria dels blanc-i-blaus els va col·locar en la sisena posició de la classificació. 

El partit de dissabte va ser, també, el darrer matx de Manel Pérez i Ivan Raigal, ja que els dos jugadors es retiren del món de l’handbol. A més, el Fraikin també diu adéu a Gonzalo Pérez i Aidenas Malasinkas, que marxen a Tolouse i a Logronyo, respectivament.
 
L’últim matx de la temporada va estar dominat pels granollerins, que volien assegurar-se la sisena posició. Tot i així, l’equip andalús no abaixava la guàrdia i va fer suar el Fraikin. Poc abans del descans, el de Granollers dominaven després d’alguns alts i baixos el partit, amb un marcador de 13-9.
 
Poc a poc, el Palma del Río va anar perdent facultats i després d’una jugada de Malasinkas que va acabar en gol, els andalusos ja no van poder parar el BM Granollers.
 
Els vallesans van sentenciar amb un 30 a 22 el partit que va posar el floró a la Lliga.  El Fraikin ha fet amb Toni Garcia una temporada que ha complert les expectatives de l’entrenador i els jugadors, i que s’espera que es repeteixi en la propera, tot i que el grup s’haurà de reestructura a causa dels jugadors que marxen.

Edicions locals