L’Infantil KH-7, campió estatal

Els joves de Ricard Parera i Javi Lopez es van proclamar campions d’Espanya a Sevilla

Esports

L’Infantil del BM Granollers es va proclamar campió d’Espanya el cap de setmana, per tancar una temporada en què el Club ha assolit èxits en moltes categories. Els nois de Parera i Lopez, que volien posar el toc final a la temporada, han estat els últims en aconseguir un trofeu estatal per a Granollers.

Tal i com explica el BM Granollers, l’equip era novell en aquesta competició. Només dos dels jugadors del conjunt repetien en un Campionat d’Espanya, però no va ser un impediment perquè els joves granollerins mostressin el seu potencial sobre la pista. El tècnic blanc-i-blau, Ricard Parera assegura que aconseguir la victòria va ser gràcies a l’esforç col·lectiu de tots i cada jugadors que conforma el grup “tothom ha sumat i això ens ha permès arribar al cap de setmana, a les semifinals i a la final, amb bona condició i això és mèrit de tots. Cal destacar, que tots els jugadors van marcar, almenys, un gol. I això va sumar per fer-nos amb el títol”, segons recullen fonts del Club vallesà.
 
Els Infantils van endur-se una ajustadíssima final contra el FC Barcelona per 33 a 34.
 
L’Ajuntament de Granollers va rebre ahir l’equip, al que va reconèixer institucionalment la feina ben feta al llarg de la temporada. Els joves jugadors van ser homenatjats com a campions d’Espanya i van oferir el seu títol a la ciutat. 

Edicions locals