Les penyes del Barça de la comarca es reuneixen a la Vall del Tenes

A la 24a Trobada de Penyes Barcelonistes del Vallès hi assistiran 40 grups

Esports

Bigues i Riells

L’aplec de les penyes del Barça del Vallès Oriental, que se celebra anualment, tindrà lloc el diumenge 16, però hi haurà actes previs des de dos dies abans. La Penya Blaugrana de la Vall del Tenes, l’organitzadora de l’esdeveniment, està formada per 400 socis de Riells, Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall, i ha volgut que tots els pobles tinguessin algun acte.

El divendres 14 de juny, al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica particular Barça: de Samitier a Messi, que es podrà visitar durant 15 dies. També hi haurà una exposició de trofeus del Barça de la Copa, la Lliga i la Champions, cedida pel FC Barcelona. A més, s'ha organitzat un debat sobre l'actualitat del FC Barcelona.
 
Pel dissabte 15 està previst fer quatres clínics: un de hoquei al Pavelló de Bigues, un de Bàsquet i un de futbol sala al Pavelló de Lliçà d'Amunt, i un de futbol al Camp de futbol de Lliçà d'Amunt; queda pendent la confirmació per part del FC Barcelona. 

 
El diumenge 16 de juny, les penyes barcelonistes del Vallès es concentraran a Bigues, en una trobada que comptarà amb ambientació a càrrec de diferents entitats culturals de la Vall del Tenes. Hi seran presents els gegants de Lliçà de Vall i Santa Eulàlia, els bastoners de Santa Eulàlia, els timbalers i grallers de Bigues, i els diables de Lliçà. Després, hi haurà l'acte institucional, que comptarà amb representants del FC Barcelona i on es portarà a terme el traspàs de l'standard de la trobada de Castellar del Vallès a la Vall del Tenes, i es lliuraran records de la trobada. Seguidament, s'iniciarà una rua amb un bus turístic, un camió i cotxes particulars per la Vall del Tenes. La rua acabarà al Pavelló d'Esports de Lliçà d'Amunt, on hi haurà un espectacle a càrrec del Ball de Gitanes de la població, una actuació de les corals de Vall del Tenes i un dinar de germanor.  

 
El dinar de germanor, a base d'una taula d'embotits, fideuà i postres, té un preu de 15 euros. Els tiquets estan a la venda als locals de la Penya, a Bigues i a Lliçà d'Amunt, i als ajuntaments de Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall. 

 
El diumenge l'exposició de trofeus del Barça es podrà veure al Pavelló d'Esports de Lliçà d'Amunt.
Després d'aquesta trobada, la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes començarà l'organització d'un altre esdeveniment, el del seu 20è aniversari, que es commemorà l'any vinent.  

Edicions locals