El CB Mollet renuncia a jugar la Lliga EBA

La junta directiva del club ha decidit que el primer equip disputi la Copa Catalunya per motius econòmics i per reforçar categories inferiors

Esports

Mollet del Vallès

El CB Mollet no jugarà a Lliga EBA la propera temporada. La directiva del club molletà ha decidit renunciar a la plaça de la quarta categoria del bàsquet estatal i disputar la Copa Catalunya amb el primer equip. El club ha pres la determinació, principalment, per motius econòmics i per reforçar les categories de base.

“Se’ns feia difícil mantenir els dos sèniors en categories com Lliga EBA i Copa Catalunya, així que la decisió esportiva ha estat reforçar la base del club i donar més protagonisme als jugadors de la casa”, explica el president del club, Carlos Nuez. De fet, renunciar a la plaça de Lliga EBA, suposa un estalvi d’uns 35.000 euros per al club, que destinarà part d’aquests fons a “millorar la qualitat en la formació i tecnificació de les categories de base perquè puguin pujar amb més garanties als primers equips”, apunta Nuez.

En aquest sentit, el CB Mollet ha fitxat l’exjugador de l’ACB Mario Fernández com a director tècnic dels equips inferiors. “Calia una figura com el Mario per donar aquest salt de qualitat que busquem, que aporti els seus coneixements i pugui formar els entrenadors”, explica el president.

Àlex Coma, al capdavant
El primer equip que disputarà la Copa Catalunya estarà dirigit per Àlex Coma, que durant aquesta passada temporada ha estat el tècnic del segon sènior, que jugava aquesta categoria, i del qual es mantindran uns quants jugadors. A més, el conjunt comptarà amb un home important del sènior A, Albert Griso, que continuarà a les files molletanes. Qui no continuarà serà Albert Masllorens, que ha decidit tanca la seva etapa a Mollet i tornar a Girona. La junta directiva treballa amb l’objectiu de mantenir un segon equip sènior que pugui jugar a Segona Catalana.

Pel que fa al fins ara tècnic del primer equip, Pau Garcia, finalment no mantindrà el seu vincle amb el club molletà. Després de dues temporades al capdavant del primer equip, Garcia ja havia anunciat que acabava el cicle a les categories superiors i el club li havia ofert entrenar un dels equips infantils. Amb tot, finalment, Garcia ha acceptat una oferta de L’Hospitalet per portar un equip de Preferent, tasca que, segons Nuez, el conjunt hospitalenc no li ha deixat compaginar amb la feina a Mollet.

Edicions locals