Montornès recorrerà la sentència que anul·la el ple dels pressupostos

Segons l’alcalde, José A. Montero, presentarà un recurs d’apel·lació i demanarà que no s’executi la sentència

Política

Montornès del Vallès

“És desproporcionat que la sentència anul·li els acords presos al ple del 21 de març”, això és el que creu l’alcalde de Montornès, José A. Montero (ICV), sobre el fet que la Justícia donés la raó al grup socialista local, que va presentar una denúncia impugnant la convocatòria del ple per considerar que no complia els terminis legals.

És per aquesta desproporció que Montero ha explicat a l’AraVallès que pensen presentar un recurs d’apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i a més, pensa demanar que no s’executi la sentència, ja que en les seves paraules “això paralitzaria l’activitat de l’Ajuntament”. Cortés va impugnar la convocatòria del ple, però la sentència ha anul·lat els acords que s’hi van prendre, i és això el que segons Montero resulta “desproporcionat”. 
 
Segons Montero, no és cert que s’hagin vulnerat drets fonamentals, tal i com es queixava Daniel Cortés, del PSC, perquè tot i que Montero admet que “no hi ha relació política amb la formació socialista, els mecanismes legals es respecten”. A més, Montero emfatitza que el procediment utilitzat és el mateix que quan Cortés era alcalde havia utilitzat i que és un procediment normal.
 
Per Montero, “la voluntat del grup socialista és paralitzar la vida municipal perquè Cortés no accepta que ja no és alcalde”. 

Edicions locals