Ja és aquí la quinzena Granollers Cup

El torneig d'handbol base es disputarà fins el 30 de juny amb la participació de 253 equips de 13 països

Esports

Granollers

La plaça de la Porxada viurà avui a les 18.30 h la inauguració del Torneig Internacional d'Handbol 2013, la Granollers Cup. L'acte comptarà amb la participació de l'alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, el regidor d'Esports, Pere García, el president del BM Granollers, Josep Pujadas,  el vicepresident primer i president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Social de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil. Els Xics de Granollers també participaran a l’esdeveniment, conduït per Jordi Serra, amb un pilar de quatre caminat.

La Granollers Cup arriba enguany a la quinzena edició i acollirà 253 equips. Hi haurà 147 grups masculins i 106 femenins de 13 països diferents: Andorra, Bòsnia, Brasil, Canadà, Corea, Dinamarca, França, Islàndia, Suècia, Uruguai, Noruega i Espanya, amb 23 equips, a més de 30 equips catalans, que desfilaran fins el Palau d'Esports de Granollers.
 
Entre avui i el 30 de juny, les instal·lacions esportives i les places de Granollers, així com el pavelló de les Franqueses del Vallès, acolliran els diferents partits del torneig d'handbol base. Els partits de classificació dels diferents grups i categories (aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior, tant masculí com femení) es disputaran dijous 27, divendres 28 i dissabte 29.

Edicions locals