Unes 60 persones participen en la recerca d'un veí de Santa Maria desaparegut

La família tem que hagi pogut patir un atac epilèctic i hagi caigut a una zona de difícil accés

Societat

Santa Maria de Martorelles

Unes 60 persones estan participant a les batudes de recerca de Juan Sánchez García, conegut com Juanito, que va desaparèixer aquest dilluns al vespre. Agents dels Mossos d'Esquadra, Bombers, ADF, Protecció Civil i veïns s'han unit a la recerca que a hores d'ara se centra a la zona de la muntanya entre Martorelles i Santa Maria de Martorelles. En la batuda també es treballa amb gossos.

Juanito, de 56 anys, va ser vist per última vegada aquest dilluns cap a les 20.30 h a l'entorn del cementiri de Santa Maria de Martorelles agafant cireres. La família tem que el desaparegut, que és discapacitat psíquic i epilèctic, hagi pogut patir un atac i hagi caigut a alguna zona boscosa de difícil accés. Segons han informat els familiars a CONTRAPUNT, quan va desaparèixer, el Juanito portava una camisa clara, texans i vambes i, probablement, una gorra de color blau.

Ara la recerca se centra a la zona muntanyosa després que aquest matí la batuda s'hagi fet en direcció Mollet, tot i que els familiars creuen que no ha baixat de la muntanya. Juanito està vinculat a l'associació ADISMAR de Martorelles i participa sovint en activitats, una vinculació que l'ha fet molt popular tant a Santa Maria de Martorelles com a Martorelles.

Edicions locals