L'Escola de Tennis i Pàdel Jordi Plana reobre les pistes de Can Miret

La presentació de l’equipament rehabilitat serà el 2 de juliol a les 20 h

Esports

Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor

L'Escola de Tennis Jordi Plana de Cardedeu ha guanyat el concurs públic per gestionar el centre esportiu de Can Miret, a Sant Antoni de Vilamajor. Així, s’han rehabilitat les pistes de pàdel i de tennis de la urbanització i es podran començar a utilitzar l’1 de juliol. La presentació serà el dia 2 al local Social de Can Miret.
 

A més, el cap de setmana del 12 al 14 de juliol es farà un campionat d’obertura on hi assistirà el jugador de pàdel Tito Allemandi,onzè del món, que realitzarà una classe magistral i un partit d’exhibició amb l’extenista Sergi Bruguera i els Top 30 catalans, Schugar Puchalvert i David Esteban.
 
La nova empresa que gestiona les pistes de Can Miret ha instal·lat gespa, tanques i vidres a les pistes de pàdel per fer-les totalment homologades i ha rehabilitat les pistes de tennis. Can Miret disposa de dues pistes de tennis, dues de pàdel, vestuaris i una pista esportiva.
 
A més, l'Escola de Tennis i Pàdel Jordi Plana crearà una escola de tennis i pàdel, organitzarà campionats, lligues internes i partides amb jugadors del mateix nivell.
 

Edicions locals