Bombers i Mossos desactiven l'operatiu especial de recerca del veí de Santa Maria

Amb tot, patrulles dels dos cossos continuen fent recerca per la muntanya, on s'ha ampliat el radi d'actuació

Societat

Santa Maria de Martorelles

Bombers i Mossos d'Esquadra han desactivat el dispositiu especial de recerca de Sánchez García, conegut com Juanito, que va desaparèixer aquest dilluns al vespre a l'entorn del cementiri de Santa Maria de Martorelles. Tot i que s'ha donat per finalitzat el dispositiu d'emergència que mobilitza agents de diferents cossos com ADF, Protecció Civil i agents dels Mossos, a més de les unitats canines, patrulles de Mossos i Bombers continuen la recerca a la muntanya.

Des que es va denunciar la desaparició de Juanito dilluns al vespre, desenes de persones entre agents de diferents cossos, amb el suport fins i tot d'helicòpters, i grups de familiars i veïns, han participat en la recerca, i han pentinat principalment la zona muntanyosa de Santa Maria, Martorelles i Sant Fost sense resultats.

La manca d'indicis i les hores transcorregudes des de la desaparició, però, han fet que el comandament del dispositiu especial, dimecres al vespre, el donés per finalitzat. Segons informen els Mossos, després de tantes hores el radi d'actuació s'amplia i no resulta eficient la mobilització de recursos d'un dispositiu especial. Amb tot agents de Bombers i Mossos continuen la recerca per la muntanya.

Juanito, de 56 anys, va ser vist per última vegada aquest dilluns cap a les 20.30 h a l'entorn del cementiri de Santa Maria de Martorelles agafant cireres. La família tem que el desaparegut, que és discapacitat psíquic i epilèctic, hagi pogut patir un atac i hagi caigut a alguna zona boscosa de difícil accés. Segons han informat els familiars a CONTRAPUNT, quan va desaparèixer, el Juanito portava una camisa clara, texans i vambes i, probablement, una gorra de color blau.

Edicions locals