Les Franqueses inaugura un parc dedicat als esports extrems en una antiga nau industrial

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va ser ahir a les Franqueses per estrenar el parc indoor

Esports

les Franqueses

El Green Indoor Park, el primer parc d’oci d’Europa que combina esports extrems amb activitats recreatives, es va obrir ahir a les Franqueses. L’equipament ocupa 25.000 metres quadrats de superfície en unes antigues naus situades al camí de Can Carreró de les Franqueses. A la inauguració hi va assistir a més de personal del consistori, el secretari general de l’Esport, Ivan Tubau, i el director general del Green Indoor Park, Hugo Arnaiz.

Al parc s’hi poden trobar des d’instal·lacions amb rampes per practicar esports extrems com l’skate, els patins o les bicicletes BMX, un circuit de karts elèctrics, màquines de jocs que simulen les curses de Fórmula 1, escalèxtric, jocs infantils amb inflables, un rocòdrom o un circuit de trial. La inversió que s’hi ha fet per condicionar les naus és d’1,5 milions d’euros i ha permès crear una vintena de llocs de treball fixos.
 
L’horari d’obertura és de dimecres a divendres de 16 a 22 h i els dissabtes i els diumenges de 10 a 20 h, i les tarifes van des dels 2 euros de l’entrada de visitant fins al 16 euros per a un dia complet.
 
A banda de la passejada per totes les instal·lacions, els representants polítics van voler provar els karts elèctrics i van fer unes quantes voltes al circuit. Al final de l’acte inaugural, tant l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, com el secretari general de l’Esport van firmar a sobre d’un dels grans grafits que hi ha per totes les parets de l’espai, la majoria dels quals són obra del conegut grafiter barceloní Berok.
 
A banda de l’alcalde, també van ser presents a la inauguració per part de l’equip de govern de l’Ajuntament de les Franqueses el regidor d’Esports, José Ramírez, la regidora de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Rosa M. Isidro, el regidor d’Urbanisme, Esteve Ribalta, la regidora de Polítiques Socials, Gisela Santos, i la d’Obres i Serveis, Vanessa García.

Edicions locals